Valmennuskeskus - Yleistä

Jotta toimintamme olisi rullaavaa ja kaikki sujuisi mutkattomasti, tarvitaan sääntöjä. Säännöt koskevat lähinnä valmennuslahjakorttien käyttöä. Lopusta löydät myös ohjeet valmennuksille ilmoittautumiseen sekä yksityisvalmennuksien tilaamiseen.


Valmennuslahjakortit

Valmennuslahjakorttimme näyttää tältä.

Lahjakorttiin on merkitty ratsastaja ja ratsu
» Lahjakortti on voimassa vain ja ainoastaan kyseisellä ratsastajalla ja kyseisellä hevosella, ellei erikseen ole muuta mainittu. Joissain lahjakorteissa on myös mahdollisuus valita itse ratsunsa

Lahjakorttiin on merkitty sen voimassaoloaika
» Lahjakortti on käytettävä tämän ajan puitteissa tai otettava yhteyttä Jennaan ennen voimassaoloajan umpeutumista

Lahjakortti on voimassa vain, jos se löytyy myös Jennan tiedostoista
» Näin vältämme huijarit, jotka muokkaavat lahjakorttiamme itse

Kun haluat käyttää lahjakortin, lähetä Jennalle sähköpostia osoitteeseen jenskizy@gmail.com. Otsikoithan viestin asiaankuuluvasti. Viestistä tulee ilmetä nimimerkkisi, jolla olet lahjakortin saanut, sekä ratsun osoite. Ratsulla on oltava luonne ennnen valmennukseen ilmoittautumista. Sen jälkeen sovimme yhdessä valmennuksen pitoajankohdasta. Huomaathan, että välillä valmennusta voi joutua odottamaan pidempäänkin!
Valmennuksille ilmoittautuminen

Jokaisen valmennuksen kutsusivulta löytyy erikseen valmennuksien ilmoittautumisohjeet. Pääsääntöisesti valmennuksiin ilmoittaudutaan sähköpostilla osoitteeseen jenskizy@gmail.com. Ilmoittautuminen on otsikoitava asiaankuuluvasti.

J&K -kasvatit ja Team J&K:n yksityiset pääsevät kaikkiin valmennuksiin osallistumisrajoitusten (esim. rotukohtaiset valmennukset, koulutustaso vaatimukset) puitteissa, vaikka valmennus olisikin jo täynnä, kunhan ilmoittautuvat kutsussa mainittuun määrä-aikaan mennessä. Ilmoittauduthan tällöin kutsussa olevien ohjeiden mukaisesti.


Yksityisvalmennukset

Järjestämme satunnaisesti myös yksityisvalmennuksia, tosin lähinnä vain J&K -kasvateille ja Team J&K:ssa asuville yksityisille. Yksityisvalmennusta voit pyytää sähköpostilla osoitteesta jenskizy@gmail.com. Aina yksityisvalmennusta ei ole mahdollista järjestää, mutta teemme parhaamme! Kerrothan sähköpostissa myös itsestäsi ratsastajana sekä ratsustasi. Mikä on ongelmana, missä tarvitsette vielä harjoitusta, mikä onnistuu. Kerrothan myös tavoitteistanne.Copyrights / Valmentaja

Kaikkien valmennuksien yhteyteen on merkittävä valmentajaksi Jenna S. ja linkki osoitteeseen http://metsuri.net/valmennustoiminta.php. Kiitos!

© Team J&K     |     Tämä on virtuaalitalli     |     This is a sim-game stable
Ulkoasun suunnittelu ja toteutus NM.
Kuvat: PreciousBytes & rayand
Muut copyt täällä.