Sähköposti     |    Päivitetty viimeksi 24.2.2019
 
 
 
 


Muu toiminta - Yksityistoiminta

Alunperin oli tarkoitus mainostaa Teamin yksityistoimintaa laajemminkin ja koota tänne iso katras yksityisiä. Sittemmin toimintaa muutettiin siten, että yksityistalliin otetaan kyllä ulkopuolisiakin hevosia, mikäli siellä on tilaa. Yksityistoimintaa ei kuitenkaan mainosteta missään. Mikäli talliin yhtäkkiä ilmaantuu enemmänkin yksityisiä, aletaan ehdottomasti suunnitella kaikille yhteistä kivaa tekemistä!

Meillä on ihanteellinen miljöö tuoda oma kullannuppu tänne asustamaan! Yksityistalli on etu- ja takatallia pienempi talli, mutta sitäkin mukavampi. Yksityistalli on myös rauhallisempi, ihan yksityisiä ajatellen. Yksityistallista löytyy 8 normaalia, joskin isokokoista karsinaa ja 2 varsomiskarsinaa. Lisää tietoa yksityistallista sekä tallin ympäristöstä muutenkin pohjapiirroksineen löydät esittelystä!


Hoitomuodot

Meille majoittuvilla yksityisillä on mahdollisuus valita kahdesta eri hoitomuodosta itselleen se sopivampi. Lisäksi meiltä löytyy lisäetuuksia, joita voi halutessaan tilata itselleen. Mikäli hoitomuodot tuntuu liian "täysiltä" voidaan halutessasi muokata myös täysin juuri Teille sopiva hoitomuoto!


Täysihoito 950 v€/kk

♥ Karsinapaikka kuivikkeineen; vapaista karsinapaikoista saa valita mieleisensä, kuivikkeeksi mahdollista valita olki, turve tai puru.
♥ Ruokinta 4 kertaa päivässä; sisältää kauran, heinän, kivennäisen ja kalkin. Erikoisrehut tilattava ja annosteltava itse valmiiksi.
♥ Karsinan siivous kerran päivässä.
♥ Tarhaus isossa ruohopohjaisessa tarhassa tai laitumella; aamu- tai iltavuorossa, lisämaksusta mahdollisuus kokopäivätarhaukseen.
♥ Loimitus/suojien laitto sekä pois otto; sisälle vietäessä ja sisälle tuotaessa.
♥ Päivittäinen kunnon tarkastus.
♥ Perus eläinlääkärin tarkastukset sekä kengitys kerran kuussa; samaan aikaan kuin Teamin hevosille. Ylimääräiset tarkastukset sekä kengitykset hoidettava itse.
♥ Kentän, maneesin, maastojen ja muiden tilusten vapaa käyttö kalusteineen.


Puolihoito 450 v€/kk

♥ Karsinapaikka kuivikkeineen; vapaista karsinapaikoista saa valita mieleisensä, kuivikkeena puru.
♥ Ruokinta 4 kertaa päivässä; sisältää kauran, heinän, kivennäisen ja kalkin. Erikoisrehut tilattava, annosteltava ja syötettävä itse.
♥ Karsinan siivous kerran päivässä.
♥ Tarhaus isossa ruohopohjaisessa tarhassa; aamu- tai iltavuorossa.
♥ Kentän, maneesin, maastojen ja muiden tilusten vapaa käyttö kalusteineen.


Lisäpalvelut

Lisäetuudet tilattava erikseen. Puolihoitoon ostettavissa myös yksittäisiä täysihoidon ominaisuuksia lisäpalveluina!

♥ Erikoisrehujen tilaus ja annostelu tallin puolesta (20v€/kk + erikoisrehujen hinta)
♥ Kokopäivä tarhaus (20v€/kk)
♥ Liikutus maasta käsin; juoksutus, kävelytyskone tai taluttelu maastossa 30min (20v€/kerta)
♥ Liikutus selästä käsin; maastoilu, läpiratsastus 45min (25v€/kerta)
♥ Ratsutus; treenaava ja opettava liikutus, myös esteet 45min-1h (35v€/kerta)
♥ Ylimääräinen eläinlääkäri tai kengittäjä; tallin puolesta hoidettu, silloin kun Teamin hevoset eivät sitä tarvitse (40v€/kerta + eläinlääkärin/kengittäjän maksu)
♥ Varusteiden huolto; suitsien ja satuloiden pesu, loimien pesu, tallikaapin järjestely (40v€/kerta)
♥ Tuleeko jotain muuta mieleen? Ehdota, räätälöimme yhdessä hinnan!


Vuokran maksu

Vuokran saa kuitattua vastaamalla tallikirjeeseen, joka lähetetään satunnaisesti; joskus useammin joskus harvemmin. Tallikirjeeseen riittää vastaukseksi pelkkä "ok", mutta usein on mukaan liitetty pientä kyselyä tallin toiminnasta ja yksäreiden tyytyväisyydestä. Kyselyihin on toivottavaa vastata, mutta ei missään tapauksessa pakollista. Mikäli et vastaa kahteen tallikirjeeseen peräjälkeen, joudut valitettavasti siirtymään pois aktiivisempien tieltä. Mikään ei kuitenkaan estä Sinua laittamasta uutta tallipaikkahakemusta tulemaan!


Teamille yksityiseksi?

Oletko päättänyt tuoda hevosesti meille asumaan? Jos haluat tuoda hevosesi meille, lähetä sähköpostia osoitteeseen jenskizy@gmail.com tai laita tallipaikkahakemus vieraskirjaan.

Ilmoita hakemusessasi seuraavat tiedot:

♥ Nimesi, sähköpostiosoitteesi
♥ Hevosen nimi, rotu ja osoite
♥ Minkä karsinan haluat; yksityistallista
♥ Aamu- vai iltatarhaus
♥ Hoito-ohjeet; ruokinta, liikutus, loimitus, muita ohjeita?
♥ Mahdolliset lisäetuudet
♥ Muuta tärkeää?

Teemme jokaiselle hevoselle erillisen esittely sivun Team J&K:n ulkoasuun, jossa esitellään hevonen lyhyesti; nimi, lempinimi, painotus, menestys, pätkä luonteesta, muuta tarpeellista?. Esittelysivulle tulee ylös myös meille ilmoittamasi hevosen hoito-ohjeet; ruokinta, liikutus, loimitus, muita ohjeita?. Jokaisella hevosella on silti oltava omat, toimivat sivut omistajan toimesta. Esimerkki esittelysivusta näyttää tältä. Lista meillä asuvista yksityishevosista löytyy asukkaat -sivuilta.

Tervetuloa meille viihtymään!

© Team J&K     |     Tämä on virtuaalitalli     |     This is a sim-game stable
Ulkoasun suunnittelu ja toteutus NM.
Kuvat: Jean (CC BY 2.0)
Muut copyt täällä.