Tervetuloa Team J&K:n valmennuskeskukseen !

Idea valmennuskeskuksen perustamiseen lähti sitä, että innostuin valmennuksien pitämisestä Team J&K:n tiloissa. Kun aloin suunnittelemaan koko tallin remonttia, ajattelin saman tien pistää pystyyn erillisen valmennuskeskuksen, sillä arvelin valmennusmäärän nousevan niin suureksi, että se olisi tarpeellista ja järkevää. Valmennustoiminta onkin kasvatuksen ohella Team J&K:n päätoimintamuoto.

Valmennuskeskus pyörii samoissa tiloissa Team J&K:n kanssa. Järjestämme valmennuksia epäsäännöllisen säännöllisesti - joskus usemmin, joskus harvemmin. Meiltä saa yksityisvalmennuksia, ryhmävalmennuksia sekä erikoisvalmennuksia. Järjestämme myös irtohypytystilaisuuksia sekä muuta toimintaa varsoille ja nuorille hevosille. Rennompikaan toiminta, kuten peltolaukat, yhteiset uittoretket tai maastoreissut, eivät ole meille vieraita! Meiltä on myös mahdollisuus ostaa kaverille valmnnuslahjakortti

Huom! Team J&K:n kasvatit pääsevät mukaan valmennuksiin ja muihin tapahtumiin, vaikka ne olisivatkin muutoin jo täysiä, mikäli he ilmoittautuvat kutsussa mainittuun määrä-aikaan mennessä!

Tervetuloa vielä kerran!

     VRL-00766

Päivitykset

17.10.2019
Valmennuskeskuksen toiminta jää määrittelemättömän mittaiselle tauolle.

♥   Edelliset päivitykset

Tulevia tapahtumia

    ♥   Ei tulevia tapahtumia

© Team J&K     |     Tämä on virtuaalitalli     |     This is a sim-game stable
Ulkoasun suunnittelu ja toteutus NM.
Kuvat: PreciousBytes & rayand
Muut copyt täällä.