Vanhoja päivityksiä

22.11.2017
Isla T.:n palkintovalmennus kirjoitettu. Varsojen irtohypytystapahtuma suunnitteilla.

30.10.2017
Valmennuksien kommentit tulleet!

29.09.2017
Kaksi avointa valmennusta lajeista kouluratsastus ja esteratsastus! Tällä kertaa hyvin pienillä osallistujamäärillä, mutta parille onnekkaalle + J&K -kasvateille! :)

06.09.2017
Kouluvalmennuksen kommentit tulleet! Kiitos kaikille osallistujille :) Seuraavaksi suunnitteilla pienen osallistujamäärän valmennukset niin kouluratsastuksessa kuin esteilläkin, mutta katsotaan milloin löydän siihen aikaa. Myös jonkinlainen varsojen tapahtuma olisi kiva, eikö vain?

16.08.2017
Valmennuskeskuksen toiminta onkin ollut aivan jäissä tässä pitkän aikaa. Mutta nyt se vihdoin tuli, nimittäin inspiraatio! Lähdetään pienin askelin liikkelle, ja aloitetaan kouluvalmennuksella!

17.03.2014
Pitkään lojunut Jaana K:n valmennus kirjoitettu. Susanna L:tä odotan vastausta, haluaako hän vielä näinkin pitkän ajan jälkeen silloin ilmoittamalleen hevoselle valmennuksen vai haluaako vaihtaa valmennettavaa. Nyt olisi hyvä aika kirjoittaa ylimääräinen hyvän mielen yksityisvalmennus sillä välin, kun odotellaan, että saadaan Teamin puolella ulkoasun vaihto valmiiksi. Halukkaat valmennettavat laittakaas sähköpostilla perusteluja miksi juuri Sinä tarvitset valmennusta!

13.03.2014
Pitkään arvoin, että teenkö tänne Valmennuskeskuksenkin puolelle tuon "Edelliset päivitykset" namiskan, mutta teimpä nyt sitten kuitenkin. Joten siinä se nyt on! ;) Valmennuskeskuksen sivujen ulkoasun vaihto on valmis, jee! Nyt vain odotellaan, että saadaan Team J&K:n puolelta heppojen sivut vaihdettua myös, että päästään valmentautumaan.

20.02.2014
Pahoittelut varsojen irtohypytystapahtuman kommenttien viivästymisestä ja muusta sählingistä! Nyt ne ovat kuitenkin sivuilla!

19.02.2014
Valmennuskeskuksen uuden ulkoasun vaihto aloitettu! Vielä on vähän hienosäätöä ym. tekemättä joten pahoittelen sivujen sekavuutta. Pysykää kärsivällisinä!

© Team J&K     |     Tämä on virtuaalitalli     |     This is a sim-game stable
Ulkoasun suunnittelu ja toteutus NM.
Kuvat: PreciousBytes & rayand
Muut copyt täällä.