Sähköposti     |    Päivitetty viimeksi 24.2.2019
 
 
 
 


Esittely - Puitteet

Treenausmahdollisuudet ovat meillä Teamilla hyvinkin kattavat. Meiltä löytyy iso valaistu ja aidattu kenttä, jossa on hyvä joko ihan vain rauhassa ratsastella, tai sitten vaikkapa pitää valmennuksia! Kenttää kastellaan kesäisin joka päivä, jotta se ei ikävästi pöllyäisi. Lisäksi sieltä siivotaan joka päivä mahdolliset irtokivet ja lannat pois. Talvisin kenttä lanataan päivittäin, ja se yritetään pitää mahdollisimman hyvässä ja ratsastettavassa kunnossa myös talvisin.

Lisäksi meiltä löytyy myös ihan pikkiriikkisen kenttää pienempi maneesi. Maneesin pohjana on hiekkaa ja kumisilppua pehmentämään hevosten jaloille tulevia iskuja. Seinillä on peilit jotka helpottavat harjoittelua. Siellä on myös pieni katsomo ja kaksi vessaa. Kesäisin se on mukavasti ilmastoitu ja viileä, talvisin siellä on lämmin ja hyvä treenata!

Joulukuussa 2009 tallin pihamaalle valmistui myös kävelytyskone, joka auttaa tallin henkilökuntaa paljon hevosten kävelytyksessä ja liikutuksessa.

Lisäksi tottakai joka tallilta pitää löytyä maastoja! Itsekehuhan haisee, mutta on pakko päästä sanomaan että meillä Teamilla on aivan loistavat maastot. Löytyy vaikeakulkuisia metsäpolkuja, leveitä hiekkateitä, sänkipeltoja.. Kaikkea mahdollista. Maastoon voit mennä hevosesi kanssa joko ihan vain rauhassa köpöttelemään, treenaamaan jalkojen käyttöä vaikeakulkuisille rinteille tai ottamaan iloisia laukkaspurtteja sänkipelloille! Kesäisin yhdelle sänkipelloista myös rakennetaan niin sanottu maastoesterata. Ojan yli hyppy, heinäpaalieste, tynnyrieste, tukkieste ym. Maastoesteitä voi treenata kesäisin myös siis ihan kotitallilla!

Meiltä löytyy viitoitettuja maastoreittejä lyhyistä parin kilometrin lenkeistä jopa kymmenen viiva kolmenkymmenen kilometrin mittaisiin vaelluksiin. Ja ainahan voit lähteä itse kehittelemään omia reittejäsi, tarkistathan onko matkapuhelimesi mukana! Mutta mikäs sen parempaa kuin kuumana kesäpäivänä pulahtaminen hevosen kanssa viileään järveen tai laukata rantaviivaa pitkin! Parin kilometrin päässä tallin pihapiiristä löytyy nimittäin aivan täydellinen ranta hevosten uittamiseen ja kesäisin jokaikinen hevonen pääseekin usein uimaan.


               
© Team J&K     |     Tämä on virtuaalitalli     |     This is a sim-game stable
Ulkoasun suunnittelu ja toteutus NM.
Kuvat: Jean (CC BY 2.0)
Muut copyt täällä.