Sähköposti     |    Päivitetty viimeksi 24.2.2019
 
 
 
 


Tervetuloa Team J&K:hon!

Tervetuloa Team J&K:hon, Suomessa sijaitsevaan virtuaalitalliin. Team J&K on perustettu vuonna 2009, mutta monen käänteen, ikuisuuden kestävän remontin sekä hiljaisten aikojen jälkeen se on taas toiminnassa! Emme ikinä ole olleet aktiivisuuden multihuipentuma, mutta hiljaa ja varmasti olemme porskuttaneet eteenpäin. Tallista löytyy hevosia ja poneja laidasta laitaan, painotuksenaan yleensä este- tai kouluratsastus. Emme keskity pelkästään yhteen tai kahteen rotuun, vaan pidämme itsellämme vapauden ottaa talliin juuri sen rotuisen (ja näköisen!) otuksen mitä milloinkin tekee mieli. Aikojen alusta saakka tallista on kuitenkin löytynyt ainakin suomalaisia puoliverisiä, connemaroja, new foresteja ja shetlanninponeja. Voisi siis sanoa ainakin näiden kuuluvan tallin vakiorotuihin!

Päätoimintanamme on hevosten kasvatus monipuolisesti sekä valmennustoiminta. Tallin yhteyteen onkin perustettu valmennuskeskus, jossa järjestetään valmennuksien ohella myös muita tapahtumia. Valmennukset ovat aina avoinna, jopa osallistujamäärän ylittyessä, tallimme kasvateille. Yksityisvalmennuksia järjestetään vain tallimme yksityisille ja J&K-kasvateille. Satunnaisesti innostumme myös kisahuumasta joten kisojakin on silloin tällöin!

Pitemmittä puheitta toivotan sinut tervetulleeksi talliimme, toivottavasti viihdyt!

     VRL-00766
Meistä sanottua

Päivitykset Ystävyystalli / Linkkilista

16.1.2019
Pitkän hiljaisemman kauden jälkeen alkaa tuntua siltä, että nyt mulla on taas aikaa panostaa kunnolla! On tässä hiljaisenkin kauden aikana tapahtunut asioita, hevosia on kisattu ja käytetty laatiksissa, mutta kaikki muu onkin sitten jäänyt.

Nyt taas uusin voimin etiäpäin!

♥  Edelliset päivitykset
♥  Tutustu kisattavana oleviin ja pian myyntiin tuleviin kasvatteihimme!♥   Ystävyystallimme on iki-ihana Hiprakka!


♥  Virtuaaliwiki
♥  Kouluratsastusjaos
♥  Esteratsastusjaos
Linkitäthän meidät?

© Team J&K     |     Tämä on virtuaalitalli     |     This is a sim-game stable
Ulkoasun suunnittelu ja toteutus NM.
Kuvat: Jean (CC BY 2.0)
Muut copyt täällä.