Sähköposti     |    Päivitetty viimeksi 25.7.2018
 
 
 
 


Tervetuloa Team J&K:hon!

Tervetuloa Team J&K:hon, Suomessa sijaitsevaan virtuaalitalliin. Team J&K on perustettu vuonna 2009, mutta monen käänteen, ikuisuuden kestävän remontin sekä hiljaisten aikojen jälkeen se on taas toiminnassa! Emme ikinä ole olleet aktiivisuuden multihuipentuma, mutta hiljaa ja varmasti olemme porskuttaneet eteenpäin. Tallista löytyy hevosia ja poneja laidasta laitaan, painotuksenaan yleensä este- tai kouluratsastus. Emme keskity pelkästään yhteen tai kahteen rotuun, vaan pidämme itsellämme vapauden ottaa talliin juuri sen rotuisen (ja näköisen!) otuksen mitä milloinkin tekee mieli. Aikojen alusta saakka tallista on kuitenkin löytynyt ainakin suomalaisia puoliverisiä, connemaroja, new foresteja ja shetlanninponeja. Voisi siis sanoa ainakin näiden kuuluvan tallin vakiorotuihin!

Päätoimintanamme on hevosten kasvatus monipuolisesti sekä valmennustoiminta. Tallin yhteyteen onkin perustettu valmennuskeskus, jossa järjestetään valmennuksien ohella myös muita tapahtumia. Valmennukset ovat aina avoinna, jopa osallistujamäärän ylittyessä, tallimme kasvateille. Yksityisvalmennuksia järjestetään vain tallimme yksityisille ja J&K-kasvateille. Satunnaisesti innostumme myös kisahuumasta joten kisojakin on silloin tällöin!

Pitemmittä puheitta toivotan sinut tervetulleeksi talliimme, toivottavasti viihdyt!

     VRL-00766
Meistä sanottua

Päivitykset Ystävyystalli / Linkkilista

13.2.2018
Toiminta rullaa erittäinkin aktiivisesti koko ajan. Kilpailuita on ollut avoinna lähes koko ajan, ainakin KRJ:n ja ERJ:n osalta. Tällä hetkellä on myös käynnissä armoton kisojen muotoonlaitto (niitä kutsuja on taas kertynyt aivan liikaa!), jonka jälkeen tehtaillaan taas lisää kasvatteja kisaukseen jälkeläisnäyttöjä varten. Edelliset kisakasvatit alkavat olemaan pikkuhiljaa valmiita, joten niitä lähden pian kauppailemaan maailmalle.

Teamin edustus on taas pärjännyt hienosti laatuarvosteluissa. Tammikuun KRJL tilaisuudesta kotiin palasivat Papu KRJ-II ja Alli KRJ-I -palkittuina! Helmikuun tilaisuuteen on ilmoitettu Mio ja Boke, peukut pystyyn! Myöskin ERJL tilaisuuksiin olisi ainakin kolme jo valmista hevosta, mutta pirhana myöhästyin helmikuun tilaisuuden ilmoittautumisesta. Helmikuun kantakirjaustilasuudesta kotiin palasivat kakkospalkinnon kera ihanat omat kasvattimme Daelyn ja Cesney, ensimmäiset palkitut J&K-kasvatit, hurraa! Samaisesta tilaisuudesta kotiutui myös Papu kolmospalkinnon kanssa.

Kovaa vauhtia mennään kohti kevättä, johan sitä on odotettukin!

♥  Edelliset päivitykset
♥  Tutustu kisattavana oleviin ja pian myyntiin tuleviin kasvatteihimme!♥   Ystävyystallimme on iki-ihana Hiprakka!


♥  Virtuaaliwiki
♥  Kouluratsastusjaos
♥  Esteratsastusjaos
Linkitäthän meidät?

© Team J&K     |     Tämä on virtuaalitalli     |     This is a sim-game stable
Ulkoasun suunnittelu ja toteutus NM.
Kuvat: Jean (CC BY 2.0)
Muut copyt täällä.