Sähköposti     |    Päivitetty viimeksi 25.7.2018
 
 
 
 


Kasvatus - Tavoitteet & ehdot

Kasvatuksen tavoitteet

Team J&K:n päätoiminta on valmennuskeskuksen ohella kasvatus ja pyrimmekin jalostamaan terveitä, hyväluonteisia ja laadukkaita hevosia ja poneja täältä maailmalle -niin kisakentille kuin harrasteratsuksikin. Kasvatamme eri rotuja sekalaisesti, ja kasvattimme tunnistaa liitteestä J&K.

Meillä kasvatuksen ensisijainen panostuksen aihe ovat kasvattien vanhemmat. Yhdistelmät ovat tarkoin harkittuja ja molempiin varsan vanhempiin on panostettu runsaasti ja ennenkaikkea tullaan panostamaan runsaasti. Ei siis niin, että tammalle hankitaan pari sijoitusta, sutaistaan hätäinen luonne ja tadaa, uusi siitostamma on valmis! Toki raaoistakin vanhemmista lähtee kasvatteja maailmalle, mutta jokainen meillä asuva hevonen tulee jossain vaiheessa saamaan täydet sijoitusmäärät, valmennuksia ja päiväkirjamerkintöjä. Toisena panostamme sitten itse varsaan. Meiltä varsa ei lähde kouluttamattomana ja hermoheikkona, juuri emästään erotettuna. Kasvattimme ovat totutettu ainakin taluttamiseen, hoitotoimenpiteisiin harjaamisesta pesemiseen ja kavioiden vuolemiseen, trailerissa on käyty eikä tallin alueen ulkopuolella lymyävät punaiset postilaatikotkaan ole uusi asia. Toki meillä myydään myös vanhempia kasvatteja joilla on jo ratsukoulutus ja ehkäpä pari kilpailustarttiakin alla.

Yleensä kasvatit myydään pelkillä perustiedoilla varustettuna. Toki meiltäkin saa varsan tähän perinteiseen tapaan myytynä, mutta meillä on tarjota myös muita vaihtoehtoja. Teamilta on mahdollista saada varsa parilla päiväkirjamerkinnällä tai valmennuksella varustettuna ja pienen luonteenpätkän kera. Muistathan mainita hevosesta tarjotessasi mikäli haluat jonkun/jotkut näistä etuuksista! Lisäksi Teamilla tullaan järjestämään kasvattimäärän kasvaessa myös pelkästään kasvateille avoimia valmennuksia ja muuta toimintaa! (Huom! Team J&K:n kasvatit pääsevät mukaan valmennuskeskuksen valmennuksiin ja muihin tapahtumiin, vaikka ne olisivatkin muutoin jo täysiä, mikäli ilmoittautuvat kutsussa mainittuun määrä-aikaan mennessä.)


Pähkinänkuoressa

J&K -kasvatti on:
○ Panostetuista vanhemmista
○ Tarkkaan valituista yhdistelmistä, jokaikinen varsa on tervetullut jäämään kotiinkin
○ Hyvin huolehdittu, tervepäinen ja pohjakoulutettu
○ Terve ja rotumääritelmän mukainen

Halutessasi saat myös:
○ Päiväkirjamerkintöjä mukaan
○ Valmennuksia mukaan
○ Pienen luonteen mukaan
○ Tilausvarsat toivomistasi yhdistelmistä♥ Tulevaisuudessa pelkästään J&K -kasvateille avoimia valmennuksia & tapahtumia
♥ Pääset mukaan valmennuskeskuksen valmennuksiin ja muihin tapahtumiin, vaikka ne olisivatkin muutoin jo täysiä!


«« JALOSTUSSUUNNITELMAT


Menestyneet kasvatit

Daelyn J&K KTK-II
Cesney J&K KTK-II
Aislinn J&K KTK-II


Myynnin ehdot

Mikäli löysit jonkun sinua kiinnostavan yhdistelmän (tilausvarsa) tai jo syntyneen kasvatin, otathan yhteyttä sähköpostin kautta!
Luethan kuitenkin myyntiehtomme:

1. Kasvattimme lähtevät kotiin kuin kotiin, ratsastuskouluihin, harrasteratsuksi.. Tärkeintä on suvun jatkaminen! Pidäthän kuitenkin ostotarjouksessa tekemäsi lupaukset
2. Kasvatin perustietoja (nimi, skp, syntymä-aika) ei saa muuttaa
3. Sivuille merkittävä kasvattajaksi Team J&K linkityksineen
4. Ilmoitathan osoitteen muutoksista
5. Kasvatin kuollessa, muistosivut ilmaispalvelimelle tai web archiveen
6. Kasvattajalla on oikeus ottaa kasvatti takaisin, mikäli yhteydenottoihin ei vastata (en ole vielä ikinä näin tehnyt)


Rekisteröiminen

Kaikki kasvattimme tulee rekisteröidä VRL:n hevosrekisteriin. Tässä ohjeita rekisteröimiseen.

1. Kasvattajaksi merkitään TEAM5609
2. Kasvattajanimi on J&K
3. Vanhempien VH-numerot mukaan (löytyvät niiden sivuilta tai voit kysyä Jennalta)
4. Syntymämaa Suomi (FI)


Huomaathan, että sitoudut myyntiehtoihin vaikket lukisikaan niitä!

© Team J&K     |     Tämä on virtuaalitalli     |     This is a sim-game stable
Ulkoasun suunnittelu ja toteutus NM.
Kuvat: Jean (CC BY 2.0)
Muut copyt täällä.