EST 2009
Team J&K

Historia

Team J&K on talli, jossa kaiken muun edelle menee hevosten hyvinvointi ja viihtyvyys.

Historiamme on vielä suhteellisen lyhyt mutta sitäkin mutkikkaampi. Tallimme avasi ovensa yleisölle 16. elokuuta vuonna 2009. Aluksi paikan nimi oli Kristan ratsut ja sittemmin nimeksi vaihtui Springyard. Syyskuussa vuonna 2009 Krista, tallin alkuperäinen omistaja, alkoi kaipaamaan kaveria tallin pitoon.

Puikkoihin astui Jenna S., ja paikka muutti nimensä Team J&K:si. Kuten monet jo varmaan ymmärsivätkin, tulee tallin nimi omistajien nimien alkukirjaimista. Myöhemmin samana vuonna Krista lopetti tallin pidon ja Jenna jäi yksin. Kohta Jenna kuitenkin löysi avukseen Woxyn, joka hetken aikaa otti hoitaakseen kisojen järjestämisen. Woxy ehti järjestää kuitenkin vain yhdet kilpailut ja Jenna jäi taas yksin. Team J&K muutti hiukan muotoaan mutta toimi aktiivisesti ja kasvattejakin syntyi.

Kesä 2010 oli vaikeaa aikaa Teamille sillä Jennan aika ei meinannut riittää tallin pitoon ja niin vietimmekin hiljaiseloa. Elokuussa samana vuonna Jenna sai taas revittyä aikaa tallin pidolle ja Team J&K muutti jälleen muotoaan. Ulkoasu vaihtui entistä hienompaan ja toimintamuotoja muokattiin. Koko tallin sivut hevosten sivut mukaanlukien joutuivat täysremonttiin kun jokaikinen sana käytiin kirjain kirjaimelta läpi ja tekstit päivitettiin. Tässä uudistuksessa tosin meni yli kaksi vuotta aikaa, mutta eikös sitä sanota, että hiljaa hyvä tulee? Sen jälkeen Team J&K:n toiminta on pysynyt suhteellisen samana, pieniä muutoksia tosin on aina välillä ilmaantunut.

Keväällä 2019 talli pääsi taas remonttiin, kun ulkoasun vaihdon yhteydessä pääsivät jälleen tekstit ja hevosten sivut tarkkailun alle. Edelleen toimintaamme mahtuu aktiivisempia kausia, jolloin kaikkea tapahtuu paljon lyhyen ajan sisään, ja välillä taas otetaan rennommin.

Tällä hetkellä toiminta rullaa samaan malliin eikä loppua näy. Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt tiluksillamme!

Vanhoja ulkoasuja


1. Pohja Wolverine, koodi Scilla

2. Ulkoasu NM.

VRL-00816

Virtuaalitalli / Virtuaalihevonen

© Team J&K 2019. Taustakuvan Gordon Dionne (CC BY-NC-SA 2.0)