Sähköposti     |    Päivitetty viimeksi 24.2.2019
 
 
 
 


Esittely - Historia

Team J&K on talli, jossa kaiken muun edelle menee hevosten hyvinvointi ja viihtyvyys.

Historiamme on suhteellisen lyhyt mutta sitäkin mutkikkaampi. Tallimme avasi ovensa yleisölle 16. elokuuta vuonna 2009. Aluksi paikan nimi oli Kristan ratsut ja sittemmin nimeksi vaihtui Springyard. Syyskuussa vuonna 2009 Krista, tallin alkuperäinen omistaja, alkoi kaipaamaan kaveria tallin pitoon.
Puikkoihin astui Jenna S., ja paikka muutti nimensä Team J&K:si. Kuten monet jo varmaan ymmärsivätkin, tulee tallin nimi omistajien nimien alkukirjaimista. Myöhemmin samana vuonna Krista lopetti tallin pidon ja Jenna jäi yksin. Kohta Jenna kuitenkin löysi avukseen Woxyn, joka hetken aikaa otti hoitaakseen kisojen järjestämisen. Woxy ehti järjestää kuitenkin vain yhdet kilpailut ja Jenna jäi taas yksin. Team J&K muutti hiukan muotoaan mutta toimi aktiivisesti ja kasvattejakin syntyi.

Kesä 2010 oli vaikeaa aikaa Teamille sillä Jennan aika ei meinannut riittää tallin pitoon ja niin vietimmekin hiljaiseloa. Elokuussa samana vuonna Jenna sai taas revittyä aikaa tallin pidolle ja Team J&K muutti jälleen muotoaan. Ulkoasu vaihtui entistä hienompaan ja toimintamuotoja muokattiin. Koko tallin sivut hevosten sivut mukaanlukien joutuivat täysremonttiin kun jokaikinen sana käytiin kirjain kirjaimelta läpi ja tekstit päivitettiin nykyiseen muotoonsa. Tässä uudistuksessa tosin meni yli kaksi vuotta aikaa, mutta eikös sitä sanota, että hiljaa hyvä tulee? Sen jälkeen Team J&K:n toiminta on pysynyt suhteellisen samana, pieniä muutoksia tosin on aina välillä ilmaantunut. Välillä toimimme aktiivisemmin ja välillä on taas vähän hiljaisempaa, koko ajan kuitenkin pinnan alla kytee!

Tällä hetkellä toiminta rullaa samaan malliin eikä loppua näy. Tervetuloa ja toivottavasti viihdyt tiluksillamme!

Vanhoja ulkoasuja

© Team J&K     |     Tämä on virtuaalitalli     |     This is a sim-game stable
Ulkoasun suunnittelu ja toteutus NM.
Kuvat: Jean (CC BY 2.0)
Muut copyt täällä.